MERCEDES BENZ S KLASS

S-klass full storlek lyx sedan har länge varit en ansikte för den här klassen, förfining och spetsteknologi för Mercedes-Benz. Den senaste S fortsätter traditionen med kanske den mest välbefinnande kabinen på marknaden och tillräckligt med gadgets att sätta dig i ett tillstånd av fullkomlig salighet.

MERCEDES BENZ E KLASS

Det är direkt igenkännbart. Och det ser ut, känns och fungerar som inget annat. Det är E-Klass magi. De Feta Sport Sedaner stolt bär stjärnan i sin galler. Lyx sedaner som är lika eleganta och sprudlande. Trogen sin ikoniska form, varje E definieras så mycket av sin skulpterade kroppsbyggnad som den visionära innovation.

MERCEDES BENZ VIANO

Viano är den största människor transportören från Mercedes-Benz och är baserad på Vito van. Det är uppenbart i boxy styling och daterad kabin konstruktion, men på baksidan detta är avsedd att vara en bekväm och exklusiv fordon – därav dess popularitet med privata hyrföretag. Den finns i tre längder och kan rymma upp till åtta vuxna i god komfort medan det finns ett brett utbud av sittplatser inklusive enskilda face-to-face sittplatser.

MERCEDES BENZ SPRINTER

Mercedes-Benz Sprinter har varit en stapelvara i den kommersiella fordonsindustrin sedan den första generationen infördes i Europa årtionden sedan. Sprinter bygger på Mercedes betydande erfarenhet inom området för kommersiella fordon och erbjuds som en lastvan med plats för upp till fem passagerare, en van för passagerare med plats för upp till 12 personer, en minibuss med sittplatser för 18 vuxna och en enkel hyttchassi.

MERCEDES BENZ V-CLASS

Den nya V-klass kombinerar utrymme för upp till 6-7 personer och exemplarisk funktionalitet med högklassig överklagande, komfort, effektiv körglädje och säkerhet som skiljer bilarna från andra. Detta gör Mercedes V-Klass den perfekta bilen för alla som uppskattar mycket utrymme men inte vill ge avkall på stil och komfort.

BMW 7 SERIES

Dynamiska proportioner, exakta linjer och skulpterade ytor: BMW 7-serien visar typisk BMW design i sin mest eleganta form. BMW 7-serien utstrålar sin naturliga och auktoritativa närvaro från alla vinklar: framåt böljande framsida, den förlängda sidovy eller kraftfull bak.

BMW 5 SERIES

En framgångssaga som går tillbaka flera årtionden och är den ultimata affärsfordon: BMW 5-serie Sedan. Sportig, elegant och säker – och inte minst extremt framtidsorienterad. Med många tekniska innovationer eller valfria förarassistanssystem från BMW Connecteddrive, som Driving Assistant Plus.

AUDI A8

Audi A8 levererar stretch-out-space, högteknologiska prylar och välbefinnande extra saker man kan förvänta sig av en full-size lyx sedan, men den åker mycket mindre än dess generösa mått skulle föreslå. Dessa dygder, tillsammans med standard quattro all-wheel-drive och ett brett utbud av kraftfulla och effektiva motorer, gör A8 ett mycket lockande alternativ för verkställande sedan användare.

AUDI A6

A6 är volymmodellen i Audi medelstora lyx Sedan sortimentet, vilket även omfattar prestationsfokuserade S6. Nu i sin fjärde generationen, ger A6 en tilltalande blandning av lyx, teknologi och dynamiska köregenskaper.