TJÄNSTER

Limo4u kommer att ta hand om dig under din vistelse i Stockholm, en av de vackraste städerna i Europa.
Vår limousineservice inkluderar transfer från flygplatsen, företagsroadshows , evenemang, bröllop, sightseeing och mycket mer.

FLYGPLATSTRANSFER

Vi erbjuder lyx limousine transfer till Arlanda, Bromma, Skavsta och Västerås flygplatser.
Vi har alltid Fasta priser, Ingen avgift för försenad flyg och vårt erbjudande omfattar 45 min väntetid från landning.

LYXBILAR FÖR FÖRETAG, ROADSHOWS

Bilen är på plats 15 minuter före upphämtningstid. Limo4u professionella förare har mycket goda kunskaper i Stockholm och de kommer att se till att du inte kommer för sent till möten eller missar din flyg. Våra förare är engelsktalande , diskreta och serviceinriktade.

EVENEMANG / BROLLÖP

Stockholm är en av de mest populära städerna i Europa för företagsmöten , evenemang, corporate teambuilding eller konventioner. Vår höga standard flottan kommer att göra ett intryck på dina inbjudna kunder, medarbetare eller framtida medarbetare. Vi kan ordna marktransport för små eller stora grupper. Vi erbjuder bröllopspaket för 3 eller 5 timmar.

SIGHTSEEING TURER

Stockholm kallas för Nordens Venedig, på grund av de många öarna och kraftfull närvaro av vatten. Att hyra bil och förare från Limo4u Stockholm, med eller utan en certifierad guide är ett bra sätt att upptäcka det bästa av Stockholm. Du kan stoppa och spendera så mycket tid som du vill på valfri plats så att du kan utforska det som intresserar dig mest. Vi samarbetar med de mest certifierade guider i Stockholm.

MINIBUSSAR OCH BUSSAR

När du behöver en hel del utrymme för passagerare, är minibussen eller en buss det perfekta valet. Du kan ta en stor grupp på balen, hela laget till en konsert, eller hela din bröllopsfest enkelt och roligt. Det är ett utmärkt val för evenemangs shuttle service också. Vi erbjuder minibussar och bussar från 10 till 56 passagerare.

10 FANTASTISKA ÄVENTYR / AKTIVITETER I STOCKHOLM

BODYFLIGHT.SE

BIKESWEDEN.SE

OPPETHAV.SE

GLOBEARENAS.SE/SKYVIEW/

AVENTYRSBANAN.SE

SWIMA.SE

UPPLEVMER.SE

FAROCHFLYG.SE

SEGWAYADVENTURE.SE

STOCKHOLMSKUSKEN.SE