OM OSS

Välkommen till Limo4u en full limousine service företag i Stockholm, Sverige.
Vi har fullständiga rättigheter och vi är försäkrade 24/7 365.

Limo4u erbjuder exekutiva marktransporter och chaufför service lösningar för att möta alla dina behov och förväntningar. Vi vet att vi bara kan växa med nöjda kunder så vi vill sticka ut från våra konkurrenter och erbjuda våra kunder följande:

  • I tid garanti – åk gratis om vi är 15 min sena
  • 100% nöjd garanti – vi kommer att säkerställa att du är nöjd, du får bonus åk eller rabatt om vi har misslyckats med vårt löfte.
  • Bästa prisgaranti – Om du hittar ett bättre pris i Stockholm, matchar vi det!

Limo4u Stockholm limousine flotta erbjuder de senaste modellerna av Mercedez Benz. De flesta av våra lyxbilar är svarta och mindre än 3 år gamla. Alla våra bilar är utrustade med luftkonditionering, brandsläckare, första hjälp-kit, skinnklädsel och Wi-Fi. För att hålla jämna steg med den ökande efterfrågan på miljövänliga fordon vi har lagt hybrider och bränslesnåla bilar till vår flotta.

Vi bryr oss om alla våra kunder, små eller stora, och vi lovar dig en personlig service utöver det vanliga. Våra chaufförer är certifierade i säker och Security körning med oklanderliga säkerhetsposter. Limo4u förare vet när man ska prata eller att vara tyst.

KONTAKTA OSS

BOKA ONLINE

VÅRA TJÄNSTER

LÄS MER

1000’s

BETJÄNADE KUNDER

11

ÅRS ERFARENHET

15+

FORDONSFLOTTA

5+

ACKREDITERINGAR